top of page

 Over ons

Welkom bij Kennel Eyes Of The Pearl, een thuis voor liefhebbers van Broholmers, opgericht door het gezin Theo, Elvira en Pascalle. Onze kennel is ontstaan uit een gedeelde passie voor dit prachtige ras, diep verankerd in ons hart en ons gezinsleven.

 

Al negen jaar lang delen we onze liefde voor Broholmers en hebben we ons gewijd aan het tonen van hun schoonheid en unieke eigenschappen op dogshows. Met trots kunnen we zeggen dat we gedurende deze tijd consistente en goede resultaten hebben behaald, wat ons enthousiasme en toewijding alleen maar heeft aangewakkerd.

 

Bij Kennel Eyes Of The Pearl zijn we geen commerciële fokkers, maar eerder hobbyfokkers met een passie voor het ras. We streven ernaar om verantwoordelijk en met zorg te fokken, waarbij we altijd het welzijn en de gezondheid van onze honden vooropstellen. Onze Broholmers zijn niet alleen onze huisdieren, maar maken deel uit van onze familie en worden met liefde en respect behandeld.

 

We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om onze passie voor Broholmers te delen met anderen. Of u nu een ervaren Broholmer-liefhebber bent of net begint met het verkennen van dit prachtige ras, wij heten u van harte welkom bij Kennel Eyes Of The Pearl 

bottom of page